"The Amadea" in Turkey's Bodrum

"The Amadea" in Turkey's Bodrum

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

"The Amadea" in Turkey's Bodrum
Fotoğraf: Osman URAS

MUĞLA (AA) - Jahti motorik super-luksoz "Amadea", me një gjatësi prej 108 metrash dhe gjerësi prej 18 metrash, i cili është një ndër jahtet më të mëdhenj në botë, është parë duke ankoruar në Paşatarlası në Bodrum të provincës Muğla në Turqi. Jahti motorik "Amadea" me flamur "Kajman" mbërriti nga Franca dhe hyri në Turqi nga Greqia. Hapësira e brendshme e këtij jahti ka një kapacitet për 16 mysafirë në tetë kabina, përfshirë një master-suitë, një kabinë luksoze dhe një zonë uljeje për helikopterët. ( Osman URAS - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit