Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

Captain James Cook Statue in Victoria Pulled Down
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

VICTORIA (AA) - Fustane të kuqe prej druri dhe printime të kuqe të duarve shihen në statujën e kapitenit 'James Cook' në Victoria të Kolumbisë Britanike. Statuja e kapitenit 'James Cook' u hoq nga turma e protestës dhe u hodh në portin e brendshëm të qytetit Victoria. ( Mert Alper Derviş - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit