Hëna e plotë mbi Shkup i jep qytetit bukuri të veçantë

Hëna e plotë mbi Shkup i jep qytetit bukuri të veçantë

SHKUP (AA) - Qytetarët e Shkupit sonte patën mundësinë të shijojnë peizazhin e bukur të ofruar nga hëna e plotë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë mbi Shkup i jep qytetit bukuri të veçantë Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Qytetarët e Shkupit sonte patën mundësinë të shijojnë peizazhin e bukur të ofruar nga hëna e plotë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë mbi Shkup i jep qytetit bukuri të veçantë Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Qytetarët e Shkupit sonte patën mundësinë të shijojnë peizazhin e bukur të ofruar nga hëna e plotë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë mbi Shkup i jep qytetit bukuri të veçantë Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Qytetarët e Shkupit sonte patën mundësinë të shijojnë peizazhin e bukur të ofruar nga hëna e plotë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit