Gjysmëhëna mbi Ayasofjen

Gjysmëhëna mbi Ayasofjen

Gysmëhëna duke shkëlqyer qiellin mbi Xhaminë e Madhe Ajasofja në Stamboll të Turqisë më 24 korrik 2020. Pas 86 viteve duke shërbyer si muze, ikonae Stambollit u rihap për namaz të premten. Mijëra qytetarë turq nga qytete të ndryshme u mblodhën në Stamboll për të marrë pjesë në namazin e parë të xhumasë në Xhaminë e Madhe Ajasofja pas 86 vitesh. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi Ayasofjen Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Gysmëhëna duke shkëlqyer qiellin mbi Xhaminë e Madhe Ajasofja në Stamboll të Turqisë më 24 korrik 2020. Pas 86 viteve duke shërbyer si muze, ikonae Stambollit u rihap për namaz të premten. Mijëra qytetarë turq nga qytete të ndryshme u mblodhën në Stamboll për të marrë pjesë në namazin e parë të xhumasë në Xhaminë e Madhe Ajasofja pas 86 vitesh. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi Ayasofjen Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Gysmëhëna duke shkëlqyer qiellin mbi Xhaminë e Madhe Ajasofja në Stamboll të Turqisë më 24 korrik 2020. Pas 86 viteve duke shërbyer si muze, ikonae Stambollit u rihap për namaz të premten. Mijëra qytetarë turq nga qytete të ndryshme u mblodhën në Stamboll për të marrë pjesë në namazin e parë të xhumasë në Xhaminë e Madhe Ajasofja pas 86 vitesh. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi Ayasofjen Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Gysmëhëna duke shkëlqyer qiellin mbi Xhaminë e Madhe Ajasofja në Stamboll të Turqisë më 24 korrik 2020. Pas 86 viteve duke shërbyer si muze, ikonae Stambollit u rihap për namaz të premten. Mijëra qytetarë turq nga qytete të ndryshme u mblodhën në Stamboll për të marrë pjesë në namazin e parë të xhumasë në Xhaminë e Madhe Ajasofja pas 86 vitesh. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit