Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Nordic Harvest - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Nordic Harvest

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Nordic Harvest - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Nordic Harvest

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Nordic Harvest - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Davut Çolak

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. Foto: Anders Riemann ( Davut Çolak - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Davut Çolak

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Davut Çolak - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Davut Çolak

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Davut Çolak - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Nordic Harvest

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Nordic Harvest - Anadolu Agency )

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf:

Ferma do të përdorë energjinë e marrë nga burime të rinovueshme dhe do të arrijë kursime prej 95 për qind në konsumin e ujit në krahasim me rritjen tradicionale të perimeve

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf:

Ferma do të përdorë energjinë e marrë nga burime të rinovueshme dhe do të arrijë kursime prej 95 për qind në konsumin e ujit në krahasim me rritjen tradicionale të perimeve

Danimarkë, ferma më e madhe evropiane e kopshteve vertikale pret frutet e para Fotoğraf: Davut Çolak

Kopshti më i madh vertikal i perimeve në Evropë u hap këtë javë në periferi të kryeqytetit danez, Kopenhagë. Ky është një kopsht që Nordic Harvest hapi në një sallë industriale në Taastrup, e që është përpjekja më e madhe e kompanisë kur bëhet fjalë për prodhimin e frutave dhe perimeve pa përdorimin e dheut dhe rrezeve të diellit. ( Davut Çolak - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit