Kontrolli i cilësisë

Politika jonë për cilësi,

Shtimi i produktivitetit të Anadolu Agency si markë botërore në transmetimin e laljmeve të sigurta, Përfitimi i kënaqësisë së klientëve dhe punonjësve kundrejt kushteve ligjore, Shtimi i ndikueshmërisë me përmirësime të vazhdueshme duke zbatuar kushtet e sistemit të menaxhimit të cilësisë.

Klikoni këtu për të hyrë në Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë AA