Rritet në 10.569 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza

Që nga 7 tetori e deri më tani numri i të vrarëve në Rripin e Gazës ka arritur në 10.569 persona, përfshirë 4.324 fëmijë dhe 2.823 gra

08.11.2023