Kaliningradi, zona e re e krizës midis Rusisë dhe Perëndimit

Kaliningradi, territori rus që ndodhet në bregun e Detit Baltik midis Lituanisë dhe Polonisë dhe nuk lidhet përmes tokës me Rusinë, shkaktoi një krizë të re për shkak të vendndodhjes së saj.

24.06.2022