Diplomacia intensive e presidentit Erdoğan për Palestinën

Për përfundimin e sulmeve të Izraelit në Palestinë, presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka zhvilluar biseda telefonike me presidentin e Palestinës, Mahmoud Abbas, Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres, mbretin e Jordanisë Abdullah II dhe presidentin e Izraelit, Isaac Herzog.

20.04.2022