Mozaiku i lashtë "Vajza rome" tërhoqi mbi 2 milionë vizitorë brenda 11 viteve

Në Muzeun e Mozaikut Zeugma në Gaziantep të Turqisë, ekspozohen qindra vepra, në mesin e të cilëve mozaiku "Vajza rome", "Statuja e Marsit", çezma të periudhës romake dhe mozaikët të gjetura në vilat buzë lumit Eufrat

06.01.2022