Varianti Omicron detyroi vendet e Evropës të marrin masa të reja

Pavarësisht paralajmërimeve të bëra nga OBSH-ja, shumë vende në Evropë, përfshirë Zvicrën, Gjermaninë, Britaninë, Danimarkën, Holandën dhe Belgjikën, kanë vendosur të fillojnë me dozën përforcuese

15.12.2021