Ndotja e ajrit paraqet rreziqe për jetën në Azinë Jugore

Sipas raporteve dhe renditjeve, vendet aziatike, veçanërisht ato në Azinë Jugore, kryesojnë listën dhe ekspertët vërejnë se kjo është rezultat i nxitësve të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga njerëzit, siç është varësia nga lëndët fosile

09.12.2021