Shkalla e vaksinimit kundër COVID-19 në shtetet e Ballkanit Perëndimor mbetet e ulët

Vaksinimi kundër COVID-19 në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Bosnjë e Hercegovinë dhe Serbi është nën 50 për qind ndërsa mbi 50 për qind në Kroaci, Slloveni dhe Mal të Zi

20.10.2021