18 vjet nga vdekja e Alija Izetbegoviçit

Alija Izetbegoviç lindi më 8 gusht 1925 në Bosanski Shamac. Ai i përkiste një familjeje të një beut të respektuar që jetonte në Beograd dhe që u shpërngul në Bosanski Shamac në vitin 1868

19.10.2021