Kenia, 2,1 milionë njerëz përballen me urinë

Sipas të dhënave të Kombeve të Bashkuara (OKB), numri i njerëzve që kanë nevojë urgjente për ushqim, që nga shkurti e deri më tani është rritur në 70 për qind dhe arriti në 2,1 milionë

16.09.2021