Kolera, epidemia që kaploi Nigerinë

Epidemia e kolerës më së shumti është përhapru në rajonet veriore të Nigerisë. Sipas të dhënave në shtetin Kano kanë humbur jetën 186 persona, Në Kebbi 146, në Katsina 75, në Abuja 65, në Bauchi 37 dhe Zamfara 30

13.08.2021