Shumë vende në luftë me zjarret që kanë kapluar botën

Zjarret kanë prekur vende nga SHBA-ja deri në Rusi, nga Amerika e Jugut në rajonet veriore, qendrore dhe jugore të Afrikës, si dhe në Gjirin Arab

30.07.2021