Rriten rastet me COVID-19 në Evropë, rikthehen kufizimet

Pavarësisht programit të përhapur dhe intensiv të vaksinimit, rastet me COVID-19 të shkaktuara nga varianti më ngjitës, Delta, në vendet evropiane janë në rritje

25.07.2021