TIKA me mbi 650 projekte përforcon edhe më tej lidhjet miqësore mes Turqisë dhe Kosovës

Agjencia shtetërore turke në periudhën prej vitit 2005 deri në 2020 ka realizuar mbi 650 projekte në fushat si shëndetësia, arsimi, restaurimi i trashëgimisë së përbashkët historike dhe kulturore, bujqësia dhe blegtoria. Graphic designer: Adnan Salih/AA

02.07.2021