EURO 2020, ndeshjet e çerekfinales do të luhen më 2 dhe 3 korrik

Zvicra, Spanja, Belgjika, Italia, Çekia, Danimarka, Anglia dhe Ukraina u kualifikuan në raundin e ardhshëm

30.06.2021