Austria, stacioni i radhës në Formula 1

Gara e 8-të e kampionatit Grand Prix Steiermark dhe gara e 9-të e Austria Grand Prix do të zhvillohen në pistën Red Bull prej 4.3 kilometra në qytetin Spielberg

25.06.2021