Masakra në Hoxhali, njolla e zezë në historinë e njerëzimit

Azerbajxhanasit përkujtojnë viktimat e masakrës që forcat armene kryen më 26 shkurt 1992 në Hoxhali pa bërë dallime në gra, fëmijë dhe të moshuar

26.02.2021