Sateliti i 7-të i Turqisë në hapësirë

Turqia aktualisht ka gjashtë satelitë aktivë, prej të cilëve tre satelitë komunikimi (TÜRKSAT 3A, TÜRKSAT 4A, TÜRKSAT 4B) dhe tre satelitë vëzhgimi (GÖKTÜRK-1, GÖKTÜRK-2 dhe RASAT), ndërsa sot lançoi satelitin e ri TÜRKSAT 5A

08.01.2021