Greqia dhe Qiproja greke përpiqen të burgosin Turqinë në Gjirin e Antalyas me hartën e Seviljas

"Harta e Seviljas merr në konsideratë një normë të UNCLOS ndërsa të tjerat jo. Ajo injoron vendimet e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë", tha prof. dr. Karan

23.09.2020