Franca përgatitet për grevën më të madhe në historinë e saj

Franca po përgatitet për grevën më të madhe në historinë e saj, e cila do të vështirësojë seriozisht jetën e përditshme të popullatës dhe veçanërisht qytetarëve të Parisit

04.12.2019