100 vjet nga revolucioni që ndryshoi rrjedhën e botës

Para 100 vjetësh nisi "Revolucioni i Tetorit", në të cilin bolshevikët e udhëhequr nga Vladimir Lenini i dhanë fund Rusisë Cariste më 7 nëntor të vitit 1917 dhe krijuan Bashkimin Sovjetik duke ndryshuar kështu përgjithmonë fatin e botës

07.11.2017