arsim

Shkup, hapet Shkolla Dimërore "Qëndrim i Besueshëm"

Shkup, hapet Shkolla Dimërore "Qëndrim i Besueshëm"

Në kuadër të shkollës, është realizuar seminari "Kritika e modernizimit, Kur’ani dhe besimi" nga ligjëruesi në Universitetin Shtetëror të Tetovës (UT), Prof. Dr. Metin Izeti

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Në Shqipëri fillon viti i ri akademik
15.10.2018

Në Shqipëri fillon viti i ri akademik

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Shqipërisë, Lindita Nikolla, me rastin e fillimit të vitit të ri akademik zhvilloi një vizitë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në Universitetin e Tiranës

Fondacioni Turk Maarif ceremoni për vitin e ri shkollor në Shqipëri
27.09.2018

Fondacioni Turk Maarif ceremoni për vitin e ri shkollor në Shqipëri

Gjatë ceremonisë u përcollën mesazhet e rritjes së bashkëpunimit Turqisë-Shqipëri, mbështetjes nga shteti turk për zhvillimin e arsimit, si dhe shtimit të përpjekjeve për binjakëzimin e shkollave mes Turqisë dhe Shqipërisë

Në Shqipëri fillon viti i ri shkollor
17.09.2018

Në Shqipëri fillon viti i ri shkollor

Këtë vit shkollor në institucionet e arsimit parauniversitar nisën mësimin 480 mijë nxënës, nga të cilët 32 mijë nxënës ulen për here parë në bankat e shkollës

Fondacioni Turk Maarif fillon procesin mësimor në Shqipëri
17.09.2018

Fondacioni Turk Maarif fillon procesin mësimor në Shqipëri

Maarif ka shkolla në 29 vende të botës, ndërsa deri më tani ka hapur përfaqësi në 40 shtete, duke përfshirë dhe vendet e Ballkanit

KFOR-i Turk rinovon klasat e shkollës "Lekë Dukagjini" në Prizren
14.09.2018

KFOR-i Turk rinovon klasat e shkollës "Lekë Dukagjini" në Prizren

Haskuka falënderoi KFOR-in turk për këtë investim si dhe për shpejtësinë e kryerjes së punimeve, në mënyrë që këto klasa të arrijnë të hapen në vitin e ri akademik