14.02.2022

Тим научници од Турција пристигнаа на островот Хорсшу на Антарктикот

Тим истражувачи и научници од Турција се на Антарктикот за да спроведат научни истражувања во рамките на шестата антарктичка експедиција. Тимот од 20 членови месец и пол ќе спроведува истражувања за 14 проекти во различни научни области.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови