14.07.2022

Собраниска седница за францускиот предлог: Опозицијата го попречи говорот на премиерот Ковачевски

Во Собранието на Северна Македонија денес започна седницата за францускиот предлог, а на отворањето од собраниската говорница се обрати премиерот Ковачевски, чиј говор беше оневозможен од пратениците од македонскиот опозициски блокИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови