03.12.2021

Скопје: Пристигнаа посмртните останки на 45-те жртви од трагичната несреќа во Бугарија

На Меѓународниот аеродром „Скопје“ пристигнаа посмртните останки на 45-те жртви кои загинаа во трагичната автобуска несреќа што се случи на 23 ноември во близина на бугарскиот град Перник.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови