09.12.2021

Небото на Северна Македонија се вклучи во системот за воздухопловно патролирање на НАТО

Со воздухопловна вежба на аеродромот во Скопје, на која беа вклучени НАТО-авионот Авакс, грчки ловци Ф-16 и државниот авион Лирџет, беше одбележано вклучувањето на небото на Северна Македонија во системот за воздухопловно патролирање на АлијансатаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови