23.06.2022

Микробиалитите во езерото Ван во источна Туркије снимени со подводна камера

Сталагмитите (микробиалити), познати како „подводни самовилски оџаци“, долги и до 23 метри, во езерото Ван, Туркије, снимени се со подводна камера.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови