15.11.2023

Израел продолжува со нападите на кампот Нусејрат

ДЕИР ЕЛ БЕЛАХ (АА) - Нападите на израелската армија врз блокираниот Појас Газа продолжуваат и 40-тиот ден. Десетици Палестинци, меѓу кои има и деца, се повредени во израелските воздушни напади врз кампот Нусејрат во Деир ел Белах.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови