17.11.2023

Во Скопје се одржа Марш за мир во Газа

Во Скопје се одржа Марш за мир во Газа, на која учествуваа стотици граѓани од различна етничка припадност во земјата.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови