08.02.2022

Во Индонезија се произведуваат чевли од кожа на пилешки стапала

- Во работилница во Бандунг, во индонезиската провинција Западна Џава, сопственикот Нурман Фариека (26) произведува чевли од кожа на пилешки стапала.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови