26.06.2022

Во Германија започна самитот на Г7, во фокусот Украина

Тридневниот настан се одржува во Шлос Елмау на Баварските Алпи, со агенда која се смета за поитна од кога и да е поради војната во УкраинаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови