21.09.2021

Турција: Продолжува изградбата на мостот „Чанаккале 1915“ кој ќе ги поврзува Европа и Азија

Околу 80 новинари во две групи се качија со лифтови на кула кулата на мостот „Чанаккале 1915“ од азиската страна и направија прекрасни снимки од височина од 318 метри.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови