31.08.2021

Талибанците го прославија заминувањето на последните американски војници од Авганистан

Талибанците слават по заминувањето на последните американски војници од Авганистан, пред крајниот рокРепортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови