09.09.2021

Одбележување на 30-годишнината од независноста на Северна Македонија

Со високо-церемонијална манифестација, на која присуствуваше државниот врв, пратеници, амбасадори, претставници на локалната самоуправа, како и голем број на граѓани се одбележа 8 Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови