11.04.2018

Иванов на форумот во Истанбул: „Потребно ни е образование што ќе создава луѓе за третиот милениум“Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови