10.06.2021

Зголемена раздвиженост во Кападокија, еден од најомилените туристички центри во ТурцијаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови