Ердоган: „Ги повикуваме сите земји членки на ЕУ, пред се Грција, со почит да се однесуваат кон мигрантите"Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови