Ердоган: „Во случај на нов напад на нашата војска во Идлиб, Турција ќе ги напаѓа режимските сили било каде“Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови