Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
09.04.2022

Откако украинската армија успеа повторно да воспостави контрола над градот Буча, насекаде се видливи траги од уништување и конфликт со руските сили.

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили
Fotoğraf: Narciso Contreras

Украинскиот град Буча по ослободувањето од руските сили

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови