Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ
05.04.2022

СКОПЈЕ (АА) – Министерот за внатрешни работи на Северна Македонија, Оливер Спасовски истакна дека Северна Македонија е дел од Западно Балканската рута која мигрантите од зоните на вооружени конфликти како што се Блискиот исток, Азија, Северна Африка, сега и од Украина ја користат за да стигнат до нивната крајна дестинација

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ. Министерот за внатрешни работи на Северна Македонија, Оливер Спасовски (фото)

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ. Директорот на МАРРИ Регионалниот Центар, Сашко Коцев (фото)

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Во Скопје одржан дипломатскиот брифинг на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци – МАРРИ

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови