Dolar
32.58
Euro
34.98
Altın
2,348.83
ETH/USDT
3,147.10
BTC/USDT
64,462.00
BIST 100
9,906.53
Gündem, Kurumsal Haberler

'AA ülkenin ilerleyişine yakışır bir şekilde kendini yeniliyor'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, ülkenin ilerleyişine yakışır bir şekilde kendini yenileyen Anadolu Ajansının, dünyanın dört bir tarafında açtığı temsilciliklerle, kendi alanındaki diğer kuruluşlara örnek olduğunu vurguldı.

06.04.2015 - Güncelleme : 06.04.2015
'AA ülkenin ilerleyişine yakışır bir şekilde kendini yeniliyor'

ANKARA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AA'nın kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Canikli, 6 Nisan 1920’de kurulan Anadolu Ajansının habercilik faaliyetlerine milletin istiklal mücadelesini bütün dünyaya duyurarak başlamak gibi, köklü bir geçmişin sahibi olduğunu belirterek, bugün artık her alanda güçlenerek 2023 hedeflerine doğru hızla koşan, istikbalinin mücadelesini veren bir Türkiye'nin olduğunu ifade etti.

Ülkenin ilerleyişine yakışır bir şekilde kendini yenileyen Anadolu Ajansının, dünyanın dört bir tarafında açtığı temsilciliklerle, kendi alanındaki diğer kuruluşlara örnek olduğunu vurgulayan Canikli, şunları kaydetti:

"Küresel çapta etkin bir haber ağının kurulması, içinde bulunduğumuz iletişim çağında, toplumların doğru ve sağlıklı bilgilenmelerinin sağlanması bakımından büyük önem taşımaktadır.   

Dünyadaki gelişmeleri, ilkeli ve sorumlu bir tutumla, hızlı ve güvenilir bir şekilde haber, fotoğraf ve görüntü desteğiyle kamuoyunun bilgisine sunan Anadolu Ajansının 95. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum."

Muhabir: Zeynep Akyıl

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın