Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,500.10
BTC/USDT
113,844.00
BIST 100
10,746.98
Yaşam, arşiv, arşiv

Yaşam Hakkımızı Kurşunlamayın

Geçen yıl bir düğünde bilinçsiz silah kullanımı yüzünden yaşamını yitiren Eyüp Sezen'in ailesi, başka canların yanmaması için mücadele ediyor.

26.08.2012 - Güncelleme : 26.08.2012
Yaşam Hakkımızı Kurşunlamayın

SAMSUN - Mustafa Çavuş - Fatma Kalay

Yanlış silah kullanımını önlemek amacıyla Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un talimatıyla Samsun İl Özel İdaresi Ar-Ge birimi tarafından ''Yaşam Hakkımızı Kurşunlamayın'' projesi başlatıldı. Proje kapsamında hazırlanan 4 afiş 2 Ağustos'tan itibaren bilboardlarda yer alırken, iki kamu spotu da yerel televizyonlarda yayınlanmaya başladı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 10 Temmuz 2011'de bir düğünde silah kullanımı yüzünden yaşamını yitiren Eyüp Sezen'in ailesi de başka canların yanmaması için mücadele ediyor.

Mücadelemiz, başka canların yanmaması
Sezen'in eşi Fatma Sezen AA muhabirine, ''Silah atımına hala devam ediliyor. Silahlar atılmasın. Bizim mücadelemiz başka canların yanmaması'' şeklinde konuştu.
Baba Hüseyin Sezen ise Samsun'da özellikle düğün ve bayramlarda hala silah atıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın