
Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlıksız bir ortamda dayılarıyla birlikte yaşayan iki zihinsel engelli kardeşin evini onarımdan geçirdi.***
ISPARTA
Mahallelerde yaşlı, kimsesiz vatandaşların tespiti için çalışma yaparken Emre Mahallesi'nde 49 yaşındaki Cengiz Ay ve 47 yaşındaki Bekir Ay kardeşlerin sağlıksız bir ortamda yaşadığını belirleyen Isparta Emniyet Müdürlüğü, 3 aylık çalışmanın ardından evi, yeni bir görünüme kavuşturdu. Isparta Valisi Memduh Oğuz ile Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, bakım ve onarımdan geçirilen eve giderek, Ay kardeşleri ziyaret etti.
Isparta Valisi Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, polisin vazifesinin vatandaşın huzurunu temin etmek olduğunu, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün çok önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini kaydetti.