Mantı çeşidinde sınır tanımıyorlar
Konya'da bir restoranda karides, mercimek, ıspanak, tavuk ve çikolatayla hazırlanan mantı çeşitleri ilgi görüyor.

Konya'da bir restoranda karides, mercimek, ıspanak, tavuk ve çikolatayla hazırlanan mantı çeşitleri ilgi görüyor.***
KONYA - Fatma Kalay
Restoran sahibi Ahmet İlarslan, mantı yufkasının içine değişik malzemeler koyarak birçok kişiye hitap eden farklı tatlarda mantı çeşitleri hazırladıklarını anlatan İlarslan, karidesten mercimeğe, ıspanaktan tavuğa kadar birçok ürünle mantı hazırlayarak müşterilerine sunduklarını anlattı.
Hazırlanan mantı türleri arasında en çok karidesli mantının müşteriler tarafından ilgi gördüğünü ifade eden İlarslan, ''Küçük parçalar halinde kestiğimiz yufka parçalarının içine karides ve kaşar koyarak özel bir teknikle gül şeklinde kapatıyoruz. Kızarttığımız mantıyı, yanında baharatlı yoğurt sosu ile servis ediyoruz'' dedi.
Diyet yapanların mantı keyfinden mahrum kalmaması için kepekli undan yapılarak hazırlanan yufka kullandıklarını da anımsatan İlarslan, müşterilerinin bu durumdan hayli memnun olduğunu söyledi.