
Ünlü modacı Arzu Kaprol, sonbahar-kış 2012-13 koleksiyonunu Paris moda haftasında tanıttı.***
PARİS
Paris Güzel Sanatlar Akademisi'nde (Ecole des Beaux-Arts) düzenlenen ve ''Bilinç Labirenti- Maze of Self'' isimli koleksiyonda Arzu Kaprol, modaseverlere ''bilinçaltının derinliklerinde büyülü bir yolculuk'' yaşatıyor.
Arzu Kaprol, Paris Moda Haftası'nın kapanış gününde, Louis Vuitton'dan iki saat sonra, Miu Miu'dan iki saat önce ''Bilinç Labirenti – Maze of Self'' adlı Sonbahar-Kış 2012-13 koleksiyonunun defilesini gerçekleştirdi.
Sahne tasarımının tamamen Arzu Kaprol'e ait olduğu defilede, podyum, tasarımları ön plana çıkaracak şekilde koleksiyondaki detaylar kullanılarak özel olarak dizayn edildi.
Dünyaca ünlü Iris Egbers, Amanda Moreno, Irina Kulikova ve Georgia Hilmer gibi modeller bu özel podyumda boy gösterdi.
Dünyada deri tasarımlarıyla ön plana çıkan ve tanınan moda tasarımcısı Arzu Kaprol'ün sonbahar-kış 2012-13 koleksiyonunda yün ipek ve hacimli kumaşlar da tasarımlarda dikkati çekiyor.
Sıcak ve soğuk tonların bir arada kullanıldığı tasarımlarda, siyah, kırmızı, altın, bej ve mor renkler göze çarpıyor. Arzu Kaprol Sonbahar-Kış 2012-13 koleksiyonu ''Bilinç Labirenti - Maze of Self'', mimari ve geometrik formları bir arada sunuyor.